Les Lligues Universitàries Coronen els seus Campions de la Temporada 2024

Les Lligues Universitàries Coronen els seus Campions de la Temporada 2024

Les esperades finals de les Lligues Universitàries de Barcelona han arribat al seu final, i amb elles, l'emoció i l'èxtasi de veure emergir els campions.

Les esperades finals de les Lligues Universitàries de Barcelona han arribat al seu final, i amb elles, l'emoció i l'èxtasi de veure emergir els campions. Després de competicions intenses i emocionants, els equips van demostrar el seu talent i compromís en cada jornada.

En el bàsquet femení, un emocionant enfrontament entre CMU Penyafort i CE Farmàcia A va veure com a guanyadores a CE Farmàcia A amb un resultat de 50 a 43. Al mateix temps, en el bàsquet masculí, Física i Química es va imposar amb un marcador de 72 a 58 contra CE Farmàcia A.

El voleibol mixt va oferir un duel digne de record entre INEFC UB i UIC, amb un resultat final de 2 a 1 a favor de UIC.

El futbol va portar encara més emoció amb partits ajustats. ADE A va aconseguir la victòria en futbol 7 masculí, guanyant 3 a 2 a INEFC INE. Pel que fa al futbol 5 femení, CE Farmàcia A va emergir com a campió amb una victòria de 2 a 0 contra CE Farmàcia.

VÍDEO DE LA FINAL DE FUTBOL 7 MASCULÍ

Finalment, al pàdel mixt, Nil Viladevall i Oriol Espinagosa van demostrar la seva habilitat i determinació, emergint com a parella guanyadora d'aquesta temporada.

Felicitacions a tots els equips participants per l'esforç i la passió demostrats al llarg de la temporada. Les Lligues Universitàries de Barcelona esperen amb entusiasme la temporada vinent, plenes de noves oportunitats i emocions.

A part dels campions proclamats, els MVPs i màxims golejadors han destacat amb el seu rendiment excepcional al llarg de la temporada.

MVPs de les Lligues:

  • Bàsquet Femení: Annia Branchadell de l'equip MATEMÀTIQUES - ESTADÍSTICA, amb 8 punts en 11 partits.
  • Bàsquet Masculí: Lluís Binimells de l'equip CMU PENYAFORT, amb 6 punts en 11 partits.
  • Voleibol Mixt: Ciro Murolo de l'equip CE FARMÀCIA B, amb 9 punts en 10 partits.
  • Futbol 5 Femení: Blanca Lamarca de l'equip C. ENGINYERIA DADES, amb 5 punts en 7 partits.
  • Futbol 7 Masculí: Marc Ferran de l'equip de PSICOLOGIA UB, amb 9 punts en 11 partits.

Màxims Golejadors:

  • Futbol 5 Femení: Edna Brunet de l'equip C. POLÍTIQUES, amb 24 gols en 6 partits.
  • Futbol 7 Masculí: Daniel Macias de l'equip d'ENGINYERIA CIVIL, amb 32 gols en 11 partits.

Aquests jugadors han brillat amb llum pròpia al llarg de la temporada, demostrant un rendiment excepcional i un compromís irrompible amb els seus equips. Enhorabona als MVPs i màxims golejadors per les seves impressionants actuacions, que han contribuït a l'èxit de les seves lligues i han inspirat a tots els amants de l'esport universitari.