COMUNICAT SOBRE L'ATURADA DE LA COMPETICIÓ DE LES LLIGUES UNIVERSITÀRIES DE BARCELONA

COMUNICAT SOBRE L'ATURADA DE LA COMPETICIÓ DE LES LLIGUES UNIVERSITÀRIES DE BARCELONA

Les Lligues Universitàries de Barcelona, des de l’inici de la situació de pandèmia generada per la propagació del SARS-CoV-2, ha procurat estar assessorada per les institucions competents i que habitualment ens acompanyen en el dia a dia de la competició esportiva de les Lligues.

 L’anunci efectuat pel president del Govern de declarar l’estat d’alarma, segons preveu la Llei Orgànica 4/1981, d’1 de juny, dels estats d’alarma, excepció i lloc, ha concretat l’escenari actual i en aquest sentit us volem traslladar la informació següent:

Amb el motiu del tancament de les instal·lacions per part de les entitats gestores, es fa evident que a data d’avui es fa impossible preveure com i quan es tornarà a competir, per tant, es posposa per a nova data l’elaboració de nous calendaris per jugar les jornades pendents, així com la fase final de les diferents competicions.

 En les properes setmanes us comunicarem com podeu realitzar el procediment de reconeixement d'ECTS segons la vostra universitat perquè ningú sobrepassi el temps màxim autoritzat per poder realitzar aquest tràmit.

 Us mantindrem informats de tot allò que considerem important i necessari en l’actual situació. El conjunt de l’equip de Lligues Universitàries de Barcelona està a la vostra disposició.

I recordeu tots, siguem responsables i solidaris.

#JoEmQuedoaCasa

Comitè Tècnic Lligues Universitàries de Barcelona