LLIGUES BÀSQUET I VOLEI

LLIGUES BÀSQUET I VOLEI

Les lligues de bàsquet i volei ja estan en marxa al Poliesportiu UPC

Aquest curs la lliga de bàsquet masculí està formada per 8 equips, que jugaran una lliga regular que donarà com a resultat 7 jornades de joc intens i emocionant.

Durant aquestes 3 primeres jornades ja hem pogut veure un favorit per aconseguir la primera posició al final de la fase regular,  i es que l´equip del CMU PENYAFORT ha guanyat els seus encontres encara que els de FME (Facultat de Matemàtiques i Estadístiques) li van oferir resistència fins a l´últim moment en el seu enfrontament directe i que van guanyar els de Penyafort per només 1 punt.

Darrera dels líders, FME i DADES ocupen la segona i tercera posició empatats amb dues victòries cadascun. I s´enfrontaran entre ells a la última jornada.La competició de bàsquet femení, encara està per començar a donar resultats, i es que només s´ha jugat un partit amb la victòria de IQS sobre ADE per 66 a 23.


GRAN PARTICIPACIÓ AL VOLEI MIXTE

Èxit per segon any consecutiu de la lliga de Volei Mixte, amb la participació de 14 equips, que jugaran una primera fase dividits en dos grups de 7 equips i que lluitaran per la classificació final.

Destaca al grup A l´equip del CMU P-M, un veterà de la competició i aquest any han fet un equip molt equilibrat i competitu. Ocupen la primera posició del seu grup amb 2 victòries.
Al grup B, l´equip de EUSES, que ja es el segon any que juguen a les Lligues, també lideren el seu grup amb 2 victòries i amb 4 equips per darrera seu que lluiten amb molta igualtat.