RESUM SEGONA JORNADA

RESUM SEGONA JORNADA

FUTBOL 7


La setmana passada ja van començar tots els grups de Futbol 7 de les Lligues Universitàries 19-20 i ja tenim les primeres classificacions al dia, també els rànkings de MÀXIMS GOLEJADORS, MVP´S I FAIR PLAYS PER EQUIPS. Els podeu consultar a la web www.lliguesuniversitaries.cat.

Al grup de Futbol 7 Dx 1 el resultat més destacat va ser la golejada del INEFC-BCN per 11 – 2, però la emoció va estar als altres dos partits amb uns ajustats 4 – 3 que ens fa veure lo disputat que arribarà a ser aquets grup.


A l´altre grup del dimecres CMU PENYAFORT i ESERP van debutar amb resultats còmodes i cal destacar el 3 gols aconseguits pel jugador ANTONI SALOM del CMU PENAYFORT que lidera la classificació de màxim golejador en aquest grup.


 


El grup de Dj1 l´equip ADE Z, que fa fer valer la seva victòria per 4 a 0, aconsegueix el primer liderat del grup. En canvi el seus companys de facultat, ADE Y, van haver de fer un esforç extra per aguantar l’empenta als minuts finals dels d´ARQUITECTURA que en 3 minuts van fer 3 gols que van resultar insuficients per poder puntuar.


 


Al grup de la tarda de dijous dos clares victòries i un empat van ser els resultats dels 3 partits que deixen com a  líders als equips de BELLVITGE i de IQS A que mesuraren les seves forces a la següent jornada en un partit que promet molt nivell i igualtat.


 

 

Aquesta setmana comencen el grup de FORT PIENC, amb 7 equips i jugaran una lliga a doble volta on classificaran els 2 primers equips per disputar la fase de CHAMPIONS.

També aquesta setmana comencen les LLIGUES UNIVERITÀRIES de Voleibol MIxte i Bàsquet masculí i femení al Poliesportiu CAMPUS NORD de la UPC

(https://www.google.com/maps/place/Esports+UPC/@41.387978,2.112505,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xd5f2755bf27bac52!8m2!3d41.3879777!4d2.112505?hl=es-ES).    

Tots aquests calendaris ja estan disponibles a la web www.lliguesuniversitaries.cat.